Kook de eieren hard in 10 minuten, laat ze schrikken door er koud water over te gieten en pel ze.
Laat de bonen en maïs goed uitlekken.
Halveer de tomaatjes. Snijd de paprika zonder zaadjes in kleine blokjes.
Verdeel de bleekselderij in smalle boogjes.
Schep de bonen, maïs, tomaatjes, paprika en bleekselderij door elkaar.
Pel de ui en snijd deze in dunne ringen.
Snijd de ijsbergsla in smalle reepjes.
Verwarm de ingrdiënten voor de dressing zonder te koken.
Schik het bonen- maïsmengsel op een bedje ijsbergsla.
Giet de lauwwarme dressing erover.
Leg de uiringen op de salade en de eieren in partjes verdeeld eromheen.
Strooi de koriander erover.
Lekker met bruinbrood of ciabatta.
Tip: Deze salade is geschikt als lunch of bijgerecht maar die ook met het toevoegen van blokjes kaas, gekookte krieltjes en partjes avocado kan worden uitgebreid tot een hoofdgerecht.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |