Oven voorverwarmen op 225 graden. In koekenpan boter verhitten. Vlees ca. 3 min. bakken. Intussen worteltjes in dunne plakjes snijden en aan vlees toevoegen. Ca. 3 min. meebakken. Intussen aardappelen koken en er puree van maken met een scheutje melk en boter. Van vuur af crème fraîche door vleesmengsel roeren. In kom rozijnen door zuurkool scheppen. Schaal invetten. Vleesmengsel over bodem van schaal verdelen. Zuurkool erop scheppen. Aardappelpuree erover verdelen en bovenkant gladstrijken. Bestrooien met kaas. In midden van oven in ca. 15 min. goudbruin bakken.
Tip: u kunt ook de worteltjes eruit laten. Even als de rozijnen. Net zo lekker hoor! Veel succes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |