Meng de olijven, tomaten, knoflook, basilicum met 3-4 eetlepels olijfolie goed door elkaar.
Voeg zout peper en paneermeel toe en roer nogmaals goed door.
Lamsrugfilets afdrogen, zouten en peperen.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de lamsrugfilets 1 minuut per kant.
Haal ze uit de pan en leg ze in een ovenvaste schaal.
Verdeel de aangemaakte paneermeel over de lamrug filets.
Druk het paneermeel goed aan zodat ze helemaal eronder bedekt zijn ( dakje)
Verwarm de oven voor op 210 Graden ( hetelucht oven 180Gr) en bak de lamsrugfilets gaar in 7-8 minuten.
Haal de schaal uit de oven en dek deze af met aluminium folie.
Laat het vlees enige minuten rusten alvorens te serveren op voorverwarmde borden.
p.p. 396 KCal
38 g eiwit
21 g vet
15 koolhydraten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |