Aantal personen: 4
500 gr lamsgehakt
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
2 el pesto
2 el olie
1 vleestomaat
100 gr mozzarella
zout en peper (versgemalen)
Pel en snipper de sjalotjes en het knoflook zeer fijn.
Snijd de vleestomaat in plakken.
Snijd de mozzarella in 4 plakjes.
Kneed het lamsgehakt met de sjalotjes, knoflook, pesto, zout en peper goed door en vorm hiervan vier grote burgers.
Bestrijk de lamsburgers met olie en grill ze op de BBQ in ongeveer 6 minuten goudbruin en gaar (telkens blijven keren om verbranden te voorkomen).
Leg op elke lamsburger een plak tomaat en een plak mozzarella.
Laat de kaas smelten, neem de lamsburgers van de BBQ en leg ze op de borden.
Tip: Lekker met vers gebakken brood en sla.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |