Gestoofd lamsvlees met tomaat

Gestoofd lamsvlees met tomaat

Gestoofd lamsvlees met tomaat

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 g lamsbout (zonder been)
100 g boter
450 g ontvelde tomaten
1 el tomatenpuree
2 gesnipperde uien
1 knoflookteentje
1 mp tijm
1 laurierblaadje
rozemarijn
2,5 dl runderbouillon
p&z

Bereiden


  • Verhit de boter en bak de blokjes vlees rondom bruin.

  • Haal het vlees uit de pan en fruit ui en knoflook aan.

  • Voeg tomatenpuree toe en fruit dit even mee.

  • Voeg de tomaten, de bouillon en de kruiden toe.

  • Doe het vlees hierbij en laat het 1 uur gaarstoven.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken

    Toprecepten

    Basisrecept pannenkoeken
    Mediterrane krieltjes
    Bladerdeeg met pesto en kaas
    Mexicaanse burrito met kip
    Courgettesoep
    Luxe salade met garnalenspiesjes
    Verse pastasaus uit de blender
    Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
    Worteltjes met romige dillesaus