Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gestoofd lamsvlees met tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 g lamsbout (zonder been)
100 g boter
450 g ontvelde tomaten
1 el tomatenpuree
2 gesnipperde uien
1 knoflookteentje
1 mp tijm
1 laurierblaadje
rozemarijn
2,5 dl runderbouillon
p&z

Bereiden


  • Verhit de boter en bak de blokjes vlees rondom bruin.

  • Haal het vlees uit de pan en fruit ui en knoflook aan.

  • Voeg tomatenpuree toe en fruit dit even mee.

  • Voeg de tomaten, de bouillon en de kruiden toe.

  • Doe het vlees hierbij en laat het 1 uur gaarstoven.

    Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    Dit vind je misschien ook lekkere recepten

    Geroosterde lamsniertjes
    Duivelse koteletjes en compote van tropisch fruit met nootmuskaat (4 pers)
    Indiase lamsreepjes met naanbrood
    Hachee van mijn moeder
    Lamsbout met knoflook en rozemarijn (Feestrecept)
  • Toprecept

    Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes