Aantal personen: 4
500 gr runder- of lamsgehakt
1-2 rode currypasta
2 el olie
2 reepjes gesneden rode paprika
250 gr broccoliroosjes
2 dl kokosmelk
3 in stukjes gesneden lente-ui
zout
peper
1-2 el limoensap
reepjes schil van 1 limoen
2-3 el grof gesneden koriander
Bak 500 à 600 gr runder- of lamsgehakt samen met 1-2 el rode currypasta in circa 5 minuten rul in 2 el olie.
Bak 2 in reepjes gesneden rode paprika en 250 gr broccoliroosjes circa 5 minuten mee. Schenk er 2 dl kokosmelk bij en laat alles 5 à 10 minuten zachtjes sudderen. Warm 3 in stukjes gesneden lente-ui 2 minuten mee.
Breng op smaak met zout en peper en 1-2 el limoensap.
Bestrooi het gerecht met reepjes schil van 1 limoen en 2-3 el grof gesneden koriander.
Geef er gekookte rijst bij.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |