Aantal personen: 4
3 el arachide-olie
1 rode ui, in ringen
500 gr lamsbout, in reepjes
1-2 el fijngesneden gemberwortel
2 el rode currypasta
2½-3 dl kokosmelk
750 gr aardappelen
300 gr ongeschilde courgette, in plakjes
150 gr kleine spinazieblaadjes
zout en peper
2-3 el fijngesneden koriander
Verhit de olie en bak hierin op hoog vuur de ui en het lamsvlees in 4-5 min rondom lichtbruin.
Roer er de gemberwortel en currypasta door en schep alles goed om. Verwarm de currypasta enkele minuten. Schenk de kokosmelk erbij en voeg de aardappelen toe. Stoof het gerecht circa 15 min op een zacht vuur tot de aardappelen gaar zijn. Voeg dan de courgette en spinazieblaadjes toe en verwarm het gerecht nog 4-5 min. Breng op smaak met zout, peper en koriander.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |