Voor de garnering:
verse dragon of bieslook
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
Dep de kipfilet met keukenpapier droog en snijd hem in smalle repen.
Bestrooi de kipreepjes met de maïzena en het gemberpoeder.
Maak de preien schoon en snijd ze in ringen.
Maak de broccoli schoon en verdeel ze in roosjes.
Was en droog de tomaten (ontvel ze zo nodig).
Verhit de wok, de wadjang, of een royale braadpan, voeg de olie toe en bak
de kipreepjes rondom bruin.
Voeg de prei en de broccoli toe en bak deze goed mee.
Schenk de sherry, de witte wijn of het citroensap erbij en laat het
gerecht in 3-5 minuten gaar worden.
Voeg de laatste halve minuut de cashewnoten toe en warm deze goed
door.
Of strooi vlak voor het serveren het sesamzaad over het gerecht.
Garneer met verse dragon of bieslook.
Serveer het gerecht direct met de gekookte rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |