Snijd de ui en de paprika klein.
Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olie, fruit de ui en de paprika even
aan en pers de knoflook erboven uit.
Snijd de aubergine en de courgette in blokjes en bak ze ± 3 minuten
mee.
Voeg het bouillontablet, de tomaatstukjes, de wijn en de Franse kruiden
toe.
Smoor de groenten in een gesloten pan in ± 15 minuten zachtjes
gaar.
Snijd elke kipfilet in 3 stukken en wrijf ze in met zout en peper.
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de stukken kip in ±
7 minuten mooi bruin.
Leg de stukken kip tussen de groenten en smoor de ratatouille zachtjes nog
± 10 minuten.
Lekker met stokbrood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |