Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Piepkuiken met Piri-pirisaus uit Portugal

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg piepkuiken
1 gehakte ui
1 gehakt teentje knoflook
1 blaadje laurier
1/2 dl witte wijn
1 eetlepel reuzel
1 eetlepel boter
1 eetlepel Piri-piri (scherpe chilipoeder of verkruimelde lomboks)
zout naar smaak

Bereiden


Fruit de ui, de knoflook en de laurier in de reuzel en de boter.
Voeg, als dit mengsel goudgeel is, de in stukken gesneden kip toe.
Sluit de pan en laat 15 minuten koken.
Voeg de witte wijn, de Piri-piri en naar smaak zout toe. en laat nog 15
minuten stoven.
Serveer met sneetjes brood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kippenlevertjes met ananas
Gepaneerde kipfilet met verse paprikasaus
Gestoofde kip met olijven en paprikas
Peperige kipfilet
Zure kip

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes