Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Piepkuiken met Piri-pirisaus uit Portugal

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg piepkuiken
1 gehakte ui
1 gehakt teentje knoflook
1 blaadje laurier
1/2 dl witte wijn
1 eetlepel reuzel
1 eetlepel boter
1 eetlepel Piri-piri (scherpe chilipoeder of verkruimelde lomboks)
zout naar smaak

Bereiden


Fruit de ui, de knoflook en de laurier in de reuzel en de boter.
Voeg, als dit mengsel goudgeel is, de in stukken gesneden kip toe.
Sluit de pan en laat 15 minuten koken.
Voeg de witte wijn, de Piri-piri en naar smaak zout toe. en laat nog 15
minuten stoven.
Serveer met sneetjes brood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ajam masak kemirie (kip uit Kediri)
Kip met amandelen
Kipreepjes met champignons en banaan
Kip met sinaasappelsaus
Stoofpot van kip, gedroogde appeltjes en bier

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes