Snijd de kipfilet in blokjes en bak die in de verhitte olie goudbruin.
Smelt er op laag vuur de boter bij en bak de gesnipperde ui, de knoflook
uit de pers en de in blokjes gesneden paprika‘s mee.
Snijd de aardappelen in dobbelsteentjes en de augurkjes in plakjes en voeg
ze met de tomatenpuree toe.
Voeg er in gedeelten het warme water aan toe en breng het aan de kook.
Voeg de tomaten met het vocht toe en laat de goulash met een deksel op de
pan op laag vuur 45 minuten stoven.
Roer de zure room met de maïzena en wat stoofvocht los en roer dit
van het vuur af met de majoraan bij de goulash.
Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Serveer er rijst of macaroni bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |