Maak een marinade van de witte wijn met het citroensap, de peterselie, de
verse koriander, de kervel en de gekneusde peperkorrels.
Leg de kipfilets in de marinade en laat ze op een gekoelde plaats ±
3 uur marineren.
Neem ze uit de marinade, dep ze droog en bestrooi ze met versgemalen peper
en zout.
Smelt in een koekenpan 50 gr boter, laat deze uitbruisen en bak de
kipfilets op matig vuur aan beide kanten mooi bruin.
Snijd de kip in plakjes en dresseer deze in de vorm van een ster op een
schaal.
Leg de halve ontpitte perziken in het midden van de schaal op de gesneden
kipfilet.
Vermeng de braadboter met de crème fraîche en voeg de
fijngehakte koriander toe.
Voeg 2 eetlepels citroensap en de bouillon toe en roer het geheel tot een
saus.
Breng op smaak met verse peper en wat zout en schenk de saus over de
perziken.
Serveer het gerecht zo heet mogelijk.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |