Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kipfilet met garnalensaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 kipfilets
peper, zout
50 gr boter
30 gr bloem
6 1/2 dl room
3 dl kippenbouillon
EEN scheutje cognac
(tomatenpuree)
75-100 gr garnalen

Bereiden

Bestrooi de filets met peper en zout en bak ze in 20 gr boter gaar.
Smelt in een steelpan 30 gr boter en voeg de bloem in één
keer toe.
Roer goed door en giet er dan langzaam de bouillon bij.
Roer de saus glad en voeg dan de room, de cognac, (de tomatenpuree), de
garnalen en zo nodig wat zout en peper toe.
Laat de saus door en door warm worden en serveer hem bij de KIPfilets.
U kunt de saus ook bij varkensoesters en varkenshaasjes geven.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Franse ovenschotel
Kipfilet en papillote
In de braadzak gebraden kip
Kip Callaloo
Gegrilde kipfilets gevuld met kaas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes