Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kipfilet in pestosaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr kipfilet
1 ui
250 gr champignons
25 gr boter
1 dl kippenbouillon
4 eetlepels pestosaus (potje)
2 dl Room Culinair of slagroom

Bereiden

Snijd de kipfilet in blokjes.
Snipper de ui.
Snijd de champignons in plakjes.
Bak de kip, ui en champignons in de boter, doe de bouillon erbij en laat
alles aan de kook komen.
Voeg de pesto en de room toe en laat even zachtjes doorkoken.
Lekker met tagliatelle en een gemengde salade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spiesjes uit Jamaica
Kip-champignongoulash
Kipfilet met champignonsaus
Kip korma
Kip met knoflook

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes