Voor de radijsjes:
50 gr boter
200 gr radijsjes in plakjes
1 theelepel kummel
Bestrooi de kipfilets met zout en peper.
Pureer de spinazie met de peterselie, de dragon, de basilicum en de eieren
in een blender en meng de maïzena erdoor.
Verhit de olie in een koekenpan.
Haal de kipfilets door het beslag en bak ze in 10-15 minuten rondom
goudbruin en gaar.
Smelt voor de radijsjes de boter in een pan en stoof de radijsjes met de
kummel in 10 minuten gaar.
Bestrooi ze met zout en peper.
Snijd de kipfilets schuin in plakken en leg die op de warme borden.
Leg de radijsjes erbij en garneer met bieslook.
Lekker met een aardappelsalade.
Aardappelsalade
Kook 500 gr geschilde nieuwe vastkokende aardappelen in 20 minuten gaar en
snijd ze in blokjes.
Roer intussen 5 eetlepels mayonaise met 1 augurk in blokjes, 1
fijngesneden sjalotje, 1 eetlepel Dijon-mosterd, 1 eetlepel fijngesneden
peterselie en 1 theelepel fijngesneden tijm door elkaar.
Roer deze saus door de warme aardappelen en laat de salade afkoelen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |