Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kip-pestococktail met asperges

Aantal personen: 8-

Ingrediënten

3 stukjes gerookte kip, samen ± 500 gr
pijnboompitjes
1 pot olijvonaise of mayonaise
1 potje pesto
olijfolie
een scheutje whisky
2 blikjes of potjes asperges
sla en kerstomaatjes om te garneren

Bereiden

Snijd de kip in kleine dobbelsteentjes.
Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukjes.
Rooster de pijnboompitjes.
Verdun 1/2 pot mayonaise met olijfolie en wat uitlekvocht en sherry tot
een niet te dunne saus en meng hier de kip en naar smaak pesto door.
Serveer in een bokaal op een blad sla met 1-2 kerstomaatjes en strooi de
pijnboompitjes erover.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Coq au vin I
Kip in een knapperig kaasjasje met saladewraps en tortilla‘s
Kippenbouten met knoflook uit de oven
Kip met sinaasappelsaus
Gestoofde kip in knoflooksaus uit Spanje

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes