Snijd de kipfilets in plakken.
Strooi de bloem en het zout op een plat bord en wentel de plakjes kipfilet
erdoor, zodat ze aan alle kanten met
bloem zijn bedekt.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de kip in 6 minuten
lichtbruin; keer ze halverwege.
Laat de boter in stukjes tussen de plakjes kipfilet smelten en bak de kip
op laag vuur nog 2 minuten in de boter; keer ze halverwege.
Schenk de wijn erover en laat 5 minuten zachtjes koken, tot het meeste
vocht is verdampt.
Snijd de basilicumblaadjes in reepjes.
Verwarm 4 borden voor.
Schep de plakjes kip met het stoofvocht op de borden.
Sprenkel er de balsamicoazijn over en bestrooi met basilicum en peper.
Serveer er risotto en bleekselderij bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |