Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet 4 stukken aluminiumfolie in, die groot genoeg zijn om de kipfilets
ruim in te verpakken, met olijfolie.
Schil de gemberwortel en rasp hem fijn.
Pel de knoflook en pers de teen uit.
Vermeng de gember en de knoflook met wat zout en versgemalen peper en
wrijf de kipfilets met dit mengsel in.
Leg op elk stuk folie een kipfilet.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in luciferdunne reepjes.
Snijd ook de worteltjes en de peultjes in luciferdunne reepjes en snijd de
maïskolfjes in vieren.
Verdeel de groenten op de kipfilets en sprenkel op elk ervan 1/2 eetlepel
ketjap.
Vouw het folie over de kipfilets en de groenten en sluit de pakketjes als
een envelop.
Leg de pakketjes op een bakplaat, schuif die in het midden van de oven en
laat de kipfilets in ± 30 minuten gaar worden.
Serveer de pakketjes gesloten, zodat ieder het zelf kan uitpakken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |