Dep eventueel het vlees droog en snijd het in 8 medaillons.
Snijd de mozzarella in 8 plakken.
Was de tomaten en snijd ze in stukjes.
Verhit de olie in een pan. Braad het vlees gaar in 6-8 minuten naargelang de dikte van je medaillons.
Breng het vlees op smaak met zout en peper.
Leg op iedere medaillon een theel pesto, leg hierop de mozzarella en daarop de stukjes tomaat.
Roer de overgebleven pesto door de het bakvet.
Was de basilicum, schud hem droog en plak de blaadjes van de takjes. Leg dit op de mozzarella. Bewaar wat voor de eindgarnering.
Doe de deksel op de pan, blijf erbij wat het gerecht is goed als de kaas iets begint te smelten.
Serveer de kalkoenfilets met de pestosaus en garneer met basilicum.
Per persoon:
350 Kcal
43 gr eiwit
18 gr vet
2 gr koolhydraten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |