Snijd 4 kleine kipfilets in de lengte in, klap ze open en bestrooi ze met zout en peper.
Meng 2 teentjes fijngesneden knofllook met 6-8 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, koriander) en 150-200 gr verse geitenkaas of roomkaas en strijk dit mengsel over de filets. Rol de kipfilets met vulling op als een rollade. Rol daarna om elk rolletje 1of 2 plakken rauwe ham en bak ze in 15-20 min krokant en gaar in 2-3 el olijfolie.
Neem de rolletjes uit de pan en houd ze warm. Roer de aanbaksels in de pan los met 1 dl kippenbouillon en 1 dl slagroom en laat de saus even inkoken.Roer er dan 1 tl grove mosterd erdoor. Serveer de saus bij de kiprolletjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |