Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en hak de jalapeñopeper
fijn.
Meng de uiringetjes, de peper en 2 theelepels Mexicaanse kruiden door de
smeerkaas.
Snijd de kipfilets overlangs open en bestrijk de binnenkant met het
smeerkaasmengsel.
Klap de kipfilets weer dicht en steek ze met een cocktailprikker vast.
Roer de rest van de Mexicaanse kruiden door de olie.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bestrijk de kipfilets met het oliemengsel en leg ze in een lage
ovenschaal.
Schuif de schaal ± 10 cm onder de hete grill en grilleer de
kipfilets in ± 10 minuten goudbruin en gaar.
Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel en keer ze halverwege.
Lekker met sinaasappelrijst met abrikozen en met een gemengde salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |