Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gegrilde kipfilets gevuld met kaas

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 bosuitje
1/2 eetlepel gesneden jalapeñopeper (potje)
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
50 gr slanke smeerkaas
2 kipfilets á 100 gr
1/2 eetlepel olie

Bereiden

Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en hak de jalapeñopeper
fijn.
Meng de uiringetjes, de peper en 2 theelepels Mexicaanse kruiden door de
smeerkaas.
Snijd de kipfilets overlangs open en bestrijk de binnenkant met het
smeerkaasmengsel.
Klap de kipfilets weer dicht en steek ze met een cocktailprikker vast.
Roer de rest van de Mexicaanse kruiden door de olie.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bestrijk de kipfilets met het oliemengsel en leg ze in een lage
ovenschaal.
Schuif de schaal ± 10 cm onder de hete grill en grilleer de
kipfilets in ± 10 minuten goudbruin en gaar.
Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel en keer ze halverwege.
Lekker met sinaasappelrijst met abrikozen en met een gemengde salade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Mediterane kippenbouten met citroen
Kip in olie- en azijnsaus
Oosterse kip uit de braadzak
Kip in wijnsaus II
Pollo al limone

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes