De kipreepjes kruiden met peper en zout en bestrooien met bloem. Vervolgens lichtbruin bakken in de boter. De sjalotjes, de champignons, de ham en de peterselie toevoegen en even mee laten warmen.
Vervolgens de bouillon en de culinesse toevoegen en het geheel aan de kook brengen. Breng op smaak met peper en zout en daarna 5 minuten zachtjes laten doorkoken.
De prei met 1 dl cullinesse aan de kook brengen en 1 minuut laten koken. Op smaak brengen met peper en zout.
Kook in de tussentijd de rijst en houd deze warm tot gebruik. Serveer het warme kipmengsel met de rijst en de gestoofde prei.
Bereidingstijd: 20 minuten.
Tip: Dit gerecht is eenvoudig een dag van tevoren te bereiden en kan goed worden ingevroren.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |