Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Dadar ajam ati

Aantal personen: 4

Ingrediënten

250 gr kippenlevertjes
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels bloem
6 eieren
2 eetlepels water
olie
Kruiden:
1/3 theelepel laos
1/3 theelepel kerrie Djawa
2 eetlepels citroensap
zout, peper

Bereiden



Snijd de kippenlevertjes fijn en bak ze half gaar.
Snijd de ui klein, pers de knoflook en voeg ze samen met de kruiden aan de
levertjes toe.
Voeg de bloem toe om het te binden.
Klop de eieren met het water en zout los.
Bak de omelet lichtbruin en gaar, schep er het levermengsel op en vouw de
omelet dubbel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kaaspannekoeken met Provençaalse kip en groenten
Gemarineerde drumsticks
Pittige kipkarbonades uit de braadzak
Kip met gember en lente-uitjes
Kiprollade met pindasaus en perziken

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes