Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ajam peniki (hete kip)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 jonge kip
5 rode lomboks
3 rode en 2 witte uien
een stuk djahé of poeder
2 glazen santen
(zout)
3 eetlepels (kokos)olie

Bereiden

Maak de uien, de lomboks en de djahé fijn en fruit ze in de
verwarmde (klapper)olie.
Doe er de santen bij en kook de kip hierin zachtjes gaar.
Het gerecht moet echt droog zijn en de olie moet te zien zijn.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ajam smoor
Gevulde kalkoenfilet verpakt in filodeeg
Kalkoenfilet in grove mosterdsaus
Gepaneerde kipfilet met verse paprikasaus
Gebraden kip met knoflook en dragonbotersaus
Kip op z‘n Marokkaans

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes