Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ajam peniki (hete kip)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 jonge kip
5 rode lomboks
3 rode en 2 witte uien
een stuk djahé of poeder
2 glazen santen
(zout)
3 eetlepels (kokos)olie

Bereiden

Maak de uien, de lomboks en de djahé fijn en fruit ze in de
verwarmde (klapper)olie.
Doe er de santen bij en kook de kip hierin zachtjes gaar.
Het gerecht moet echt droog zijn en de olie moet te zien zijn.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gevulde kip uit de oven
Cassoulet de poulet aux legumes (een snelle stoofschotel van kip en groenten.)
gestoomde kip met dragon
Kipfilet in kruidige kokossaus
Jambalaya

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes