Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ajam peniki (hete kip)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 jonge kip
5 rode lomboks
3 rode en 2 witte uien
een stuk djahé of poeder
2 glazen santen
(zout)
3 eetlepels (kokos)olie

Bereiden

Maak de uien, de lomboks en de djahé fijn en fruit ze in de
verwarmde (klapper)olie.
Doe er de santen bij en kook de kip hierin zachtjes gaar.
Het gerecht moet echt droog zijn en de olie moet te zien zijn.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kipfiletspiesjes met bosui
Kip met chocoladesaus II
Kruidige kipspiesjes
Fruitige kipcurry
Ajam bawang (kip met ui)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes