Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ajam pedis

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kip
1 ui
5 teentjes knoflook
olie
8 lomboks (grote pepers)
1 theelepel trasi
1 theelepel zout
2 eetlepels asemwater of citroensap

Bereiden

Wrijf de kip in met olie, bestrooi haar van binnen met zout en grilleer
haar.
Snijd de ui, de knoflook en de lomboks zeer fijn en giet er het asemwater
over.
Voeg tot slot de trasi toe.
Bestrijk de kip tijdens het grilleren met de saus tot de kip gaar is.

Uit: Het Nieuw Indonesisch kookboek

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kippenlevertjes met appel en katenspek
Kip met voorjaarsgroenten
Kip in het nestje
Gemarineerde drumsticks
Kipfilets met asperges
Tajine met kipfilet en olijven

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes