Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Ajam pedis

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kip
1 ui
5 teentjes knoflook
olie
8 lomboks (grote pepers)
1 theelepel trasi
1 theelepel zout
2 eetlepels asemwater of citroensap

Bereiden

Wrijf de kip in met olie, bestrooi haar van binnen met zout en grilleer
haar.
Snijd de ui, de knoflook en de lomboks zeer fijn en giet er het asemwater
over.
Voeg tot slot de trasi toe.
Bestrijk de kip tijdens het grilleren met de saus tot de kip gaar is.

Uit: Het Nieuw Indonesisch kookboek

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaanse kip II
Paella I
Kiprollade met pindasaus en perziken
Kip met ananas op traditionele wijze
Rijst met kippenbouten en paprika

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes