Ajam bawang (kip met ui)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
1 kip van 1200 gr in stukken
4 grote uien in grote blokken
4 fijngesneden teentjes knoflook
1 theelepel djahépoeder
2 fijngesneden rode of groene lomboks
1 1/2 theelepel laospoeder
1 eetlepel azijn
2 eetlepels ketjap
1 kopje water
zout, peper
olie
Bereiden
Braad de stukken kip in wat olie knapperig bruin en doe er dan de rest van
de ingrediënten bij.
Laat het geheel met de deksel op de pan goed gaar smoren, laat de kip
echter niet te gaar worden.
Serveer er witte rijst bij.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Kipfilet met champignonsaus
Hitsige kip
Kipfilet met olijven en chorizo
Saladewraps
Hete kip III