Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Varieer met blik en potgroenten (worteltjes, sperziebonen, doperwtjes)

Aantal personen:

Ingrediënten

Worteltjes:1 ui , verse gember (1 cm stukje),1 tl kerriepoeder,1 literpot of blik worteltjes,½ dl verse sinaasappelsap,1 bosuitje en de schil van ½ sinaasappel in reepjes,4 el amandelschaafsel.

Sperziebonen: 1 rood uitje,50gr doorregenrook-spekreepjes,150 gr oesterzwammen,1 rode paprika,1 tl sambal,Franse sperziebonen uit een literpot.

Doperwtjes: 2 sjalotjes,100 gr plakjes champignons,2 takjes tijm,100 gerookte kipfilet,1 literblik doperwten,½ dl kookroom.

Bereiden

Worteltjes: Bak 1 uitje met geraspte verse gember (1 cm,stukje) en 1 tl kerriepoeder. Voeg 1 liter of-blik worteltjes, ½ dl verse sinaasappelsap, 1 bosuitje en de schil van ½ sinaasappel in reepjes en 4 el amandelschaafsel toe.

Sperziebonen: Roerbak 1 rood uitje in smalle partjes met 50 gr doorregen rookspekreepjes, 150 gr oesterzwammen in reepjes, 1 rode paprika in reepjes en 1 tl sambal, schep er Franse sperziebonen uit 1 literpot of blik bij.

Doperwtjes: bak 2 gesnipperde sjalotjes en 100 gr plakjes champignons met 2 takjes tijm. Voeg 100 gr reepjes gerookte kipfilet, de uitgelekte doperwten uit 1 literpot of-blik en ½ dl kookroom toe.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gemarineerde koude paprikas
Gesmoorde tomaatjes
Roergebakken spruitjes met sinaasappel
Zoetzure rodekool met appel en saucijsjes
Sukadelappen – makkelijk recept

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes