Aantal personen: 4
500 gr rode bietjes, gekookt en in dunne plakjes
2 (bloed) sinaasappelen, geschild en in plakken
1 grote venkelknol, in dunne plakken (het groen bewaren)
bieslook om te garneren
Voor de vinaigrette:
2 el olijfolie
2 el walnotenolie
2 el (frambozen)azijn
1 tl grove mosterd
1 tl honing
75 gr walnoten,geroosterd en gehakt
zout en versgemalen zwarte peper.
Klop de dressing van de ingrediënten.
Verdeel de bieten, sinaasappel en venkel over de borden en schep wat van de dressing erover. Garneer met venkelgroen en bieslook. Lekker met een moot vis, gebakken in olijfolie.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |