Aantal personen: 4
3 el olijfolie
400 gr bloemkoolroosjes
300 gr koolrabi, in lange dunne repen
200 gr kleine peultjes
1-2 dl groentebouillon
zout, peper
dunne reepjes schil van ½ citroen
50 gr blanke amandelen, gehalveerd
100 gr raapstelen, grofgesneden
2 el fijngesneden selderijgroen
150 gr oude boerenkaas, in vlokken geschaafd
Verhit de olijfolie en bak hierin de bloemkool circa 3 min op zacht vuur. Voeg de koolrabi en peultjes toe en bak ze circa 2 min mee.
Roer de groentebouillon erdoor, breng het aan de kook en laat het circa 2 min zachtjes koken.
Breng op smaak met zout, peper en citroenschil. Rooster de amandelen licht in een droge koekenpan. Schep de raapstelen en geroosterde amandelen door de groenten. Strooi de selderij en kaas erover.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |