Aantal personen: 4
Friséesla,tomaat,maïs en vinaigrette.
Eikenbladsla,15 gr boter, 75 gr oesterzwammen,75 gr champignons, peterselie,vinaigrette
Lolo bionda:ei,komkommer,vinaigrette.
Lollo rossa: olijfolie,2 sneetjes witbrood,teentje knoflook,ontbijtspek,vinaigrette.
Tip: zie recept vinaigrette
Friséesla: Maak 1 krop friséesla schoon en scheur de blaadjes in stukjes. Verdeel er in parten gesneden tomaat, wat maïs uit blik en een vinaigrette naar keuze over.
Eikenbladsla: Verhit 15 gr boter en bak 75 gr inreepjes gesneden oesterzwammen, 75 gr in plakjes gesneden champignons en 2 eetl fijngehakte peterselie goudbruin. Maak 1 krop eikenbladsla schoon. Verdeel er de paddenstoelen en een vinaigrette naar keuze over.
Lolo bionda: Maak 1 krop lolo bionda schoon en scheur de blaadjes in stukjes. Verdeel er in parten gesneden hardgekookt ei, dun geschaafde plakjes komkommer en een vinaigrette naar keuze over.
Lollo rossa: Verhit 4 eetlepels olijfolie en bak 2 in dobbelsteentjes gesneden witbrood met een gesnipperd teentje knoflook goudbruin. Maak 1 krop lollo rossa schoon en scheur de blaadjes in stukjes. Verdeel er uitgebakken reepjes ontbijtspek, de croutons en een vinaigrette naar keuze.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |