Kruidige schorseneren (Feestrecept)

Kruidige schorseneren (Feestrecept)

Kruidige schorseneren (Feestrecept)

Aantal personen: 12

Bereidingstijd:

Ingrediënten

(12 personen)
2 kg schorseneren
1 dl melk
2-3 el olijfolie
4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje)

Bereiden

Schil 2 kg schorseneren, was ze en snijd ze in stukjes van circa 8 cm. Kook de schorseneren in ruim kokend water met zout en 1 dl melk beetgaar in 15-25 min. Laat ze uitlekken en schud ze in een koekenpan om met 2-3 el olijfolie en 4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje). Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken