Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kruidige schorseneren (Feestrecept)

Aantal personen: 12

Ingrediënten

(12 personen)
2 kg schorseneren
1 dl melk
2-3 el olijfolie
4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje)

Bereiden

Schil 2 kg schorseneren, was ze en snijd ze in stukjes van circa 8 cm. Kook de schorseneren in ruim kokend water met zout en 1 dl melk beetgaar in 15-25 min. Laat ze uitlekken en schud ze in een koekenpan om met 2-3 el olijfolie en 4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje).

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakken asperges met beenham (wok)
Roergebakken witlofpartjes
Gevulde courgette 2
Gegratineerde verleiding (asperges) *
Roergebakken witlof met varkensvlees

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes