Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kruidige schorseneren (Feestrecept)

Aantal personen: 12

Ingrediënten

(12 personen)
2 kg schorseneren
1 dl melk
2-3 el olijfolie
4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje)

Bereiden

Schil 2 kg schorseneren, was ze en snijd ze in stukjes van circa 8 cm. Kook de schorseneren in ruim kokend water met zout en 1 dl melk beetgaar in 15-25 min. Laat ze uitlekken en schud ze in een koekenpan om met 2-3 el olijfolie en 4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje).

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Carpaccio van venkel
Gestoofde groene kool (bijgerecht)
Gegratineerde schorseneren
Bonte groentewok
Asperges, zalm en zeekraal

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes