Snijd de lente-uitjes en de helft van het loof in ringetjes. Halveer de paprika‘s. Verwijder de zaadlijsten en verdeel het vruchtvlees in blokjes.
Maak de peultjes schoon en snijd ze in smalle reepjes. Schep de groenten door elkaar. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de groenten 5 min. Bestrooi ze met peper en zout.
Snijd de kaas in kleine dobbelsteentjes en schep deze door het groente-mengsel. Klop intussen de eieren los met de melk, verse kruiden en peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin van het eimengsel 4x een omelet.
Laat de omeletten op een schaal glijden. Schep de groenten erop en rol de omelet op of klap deze dubbel. Lekker met stokbrood en pesto.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |