Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde koolrolletjes met mihoen

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten

2 Chinese kolen
250 gr mihoen
2 teentjes knoflook
500 gr gekruid gehakt
1 blikje tomatenpuree
1-2 eetl. sambal
boter
zout & peper

Bereiden

16-20 mooi bladeren loshalen.
In grote pan water aan de kook brengen.
Koolbladeren 2-3 minuten koken tot ze zacht zijn.
In vergiet laten uitlekken.
Mihoen volgens gebruiksaanwijzing laten wellen in kokend water.
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Ovenschaal invetten met boter.
Knoflook pellen en snipperen.
In koekenpan gehakt ruk bakken.
Vuur laagdraaien, koflook, tomatenpuree en sambal door gehakt roeren en nog ca 2 minuten meebakken.
Koolbladeren droogdeppen.
Mihoen en gehaktmengsel over kool verdelen ( zie foto) en de bladeren strak oprollen.
Koolrolletjes met naad aan onderkant in ovenschaal leggen.
Koolrolletjes in ca 20 minuten bakken.
Serveren met kroepoek

(Voor een betere verdeling het gehakt en de mihoen door elkaar mengen en daarmee de kool vullen)

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Prei uit de oven
Gemarineerde radijsjes
Gegratineerde witlof met ham en kaas
Koolrolletjes in een wildsaus
Asperges in roomsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes