16-20 mooi bladeren loshalen.
In grote pan water aan de kook brengen.
Koolbladeren 2-3 minuten koken tot ze zacht zijn.
In vergiet laten uitlekken.
Mihoen volgens gebruiksaanwijzing laten wellen in kokend water.
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Ovenschaal invetten met boter.
Knoflook pellen en snipperen.
In koekenpan gehakt ruk bakken.
Vuur laagdraaien, koflook, tomatenpuree en sambal door gehakt roeren en nog ca 2 minuten meebakken.
Koolbladeren droogdeppen.
Mihoen en gehaktmengsel over kool verdelen ( zie foto) en de bladeren strak oprollen.
Koolrolletjes met naad aan onderkant in ovenschaal leggen.
Koolrolletjes in ca 20 minuten bakken.
Serveren met kroepoek
(Voor een betere verdeling het gehakt en de mihoen door elkaar mengen en daarmee de kool vullen)
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |