Gestoofde warme paprikas

Gestoofde warme paprikas

Gestoofde warme paprikas

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 grote rode en gele paprika‘s
100 gr witte rijst
1 sjalotje
150 gr paddenstoelen
2 theel verse tijmblaadjes
3 eetl versgeknipte peterselie
1 eetl mosterd
1 pakje verse roomkaas met kruiden (150 gr )
3 eidooiers
1 dl bouillon ( tablet )

Bereiden

Twee grote rode en gele paprika‘s overlangs halveren ( door de steel heen snijden ) en het zaad met lijsten eruit nemen. Witte rijst, 100 gr, in ruim water 10 minuten koken en afgieten. Een sjalotje snipperen en fruiten en 150 gr (gehakte ) gemengde paddenstoelen meebakken. De rijst erdoor scheppen, met 2 theelepels verse tijmblaadjes, 3 eetlepels versgeknipte peterselie en 1 eetlepel mosterd. Een pakje roomkaas met kruiden, 150 gr, loskloppen met 3 eidooiers en het rijstmengsel erdoor spatelen. Hiermee de helften vullen, in een ovenschaal leggen, 1 dl bouillon
(tablet ) erbij schenken en 3/4 uur bij 175 graden bakken. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken