Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Geroosterde groenten met botervis

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 gepelde rode uien
2 gepelde teentjes knoflook
1 bos worteltjes
1 citroen
1 courgette
3 eetl olijfolie traditioneel
peper en zout

Bereiden

Snijd 2 gepelde rode uien in partjes. Snijd 2 gepelde teentjes knoflook in plakjes. Maak 1 bos worteltjes schoon en snijd ze in schuine stukjes van ± 4 cm. Snijd 1 citroen in dunne partjes.
Was en snijd 1 courgette in plakken van ½ cm dik en halveer ze. Schep de uien met de knoflook, de worteltjes, de citroen, 3 eetl olijfolie traditioneel en oregano en peper en zout naar smaak door elkaar en verdeel de groenten over een braadslede die je bekleed hebt met bakpapier. Rooster de groenten 15 min in een voorverwarmde oven (225 graden)
Voeg de courgette toe en rooster alles nog 20 min. Serveer met een stukje gegrilde botervis.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Griekse spinazietaart met feta (Spanakopita) Hoofdgerecht
Roodlof- schuitjes met roomkaas mousse en sesamzaadjes (Feestrecept)
Worteltjes met romige dillesaus
Asperges met ham en ei
Champignons met courgette

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes