Meng voor de dressing 2 dl kokosmelk met 3 el vissaus, de geraspte schil en het sap van 2 limoenen, 1 el suiker, 4 el fijngesneden koriander en 1 fijngesneden rode peper. Roer hier 300-400 gr gepelde, gekookte garnalen door en laat de smaken 1 uur intrekken. Kook 150 gr puntasperges in 1-2 min beetgaar, laat ze uitlekken en afkoelen. Meng de garnalen met de asperges, 1/4 krop in reepjes gesneden ijsbergsla, 1 mango in stukjes, 1 ananas in stukjes, 1 ongeschilde appel in partjes en kleine komkommer in reepjes. Roer de rest van de dressing vlak voor serveren door de salade. Serveer de salade eventueel in lege halve ananassen, waarvoor u dan wel een extra ananas nodig heeft.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |