Wrijf de stukken kabeljauwfilet in met de vissaus en bestrooi ze licht met zout en peper. Laat de vis 10 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de rode currypasta door de kokosmelk. Hak de knoflook fijn en schep deze door de saus. Snijd de lente- uitjes in lange stukken en de stukken in heel fijne reepjes. Snijd de rode paprika in fijne reepjes. Vet 4 stukken aluminiumfolie licht in met olie en verdeel er de helft van de saus over. Leg de stukken vis op de saus en verdeel er de rest van de saus over. Verdeel de lente -ui en de paprika over de vis en vouw elk pakketje goed maar losjes dicht (zodat de lucht in het pakketje kan uitzetten) Bak de vispakketjes 15-20 minuten (afhankelijk van de dikte van de vis) in de oven tot ze gaar zijn.
Tip: Lekker met gekookte rijst en roergebakken gemengde groenten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |