Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Thaise vispakketjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 stukken kabeljauwfilet (500 gr)
1 el Thaise vissaus
zout en peper
½ el rode currypasta
6 el kokosmelk
2 teentjes knoflook
3 lente uitjes
½ rode paprika
olie om in te vetten

Bereiden

Wrijf de stukken kabeljauwfilet in met de vissaus en bestrooi ze licht met zout en peper. Laat de vis 10 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de rode currypasta door de kokosmelk. Hak de knoflook fijn en schep deze door de saus. Snijd de lente- uitjes in lange stukken en de stukken in heel fijne reepjes. Snijd de rode paprika in fijne reepjes. Vet 4 stukken aluminiumfolie licht in met olie en verdeel er de helft van de saus over. Leg de stukken vis op de saus en verdeel er de rest van de saus over. Verdeel de lente -ui en de paprika over de vis en vouw elk pakketje goed maar losjes dicht (zodat de lucht in het pakketje kan uitzetten) Bak de vispakketjes 15-20 minuten (afhankelijk van de dikte van de vis) in de oven tot ze gaar zijn.
Tip: Lekker met gekookte rijst en roergebakken gemengde groenten.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Indonesische stoofschotel
Varkensvleescurry met kokosmelk
Thaise salade
Rendang (Indonesische stoofschotel)
Thaise pindasaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes