Thaise salade
Aantal personen: 4
Ingrediënten
500 gr haricots verts, schoongemaakt
zout 2 eetl Thaise vissaus
1 eetl sojasaus
sap en rasp van 2 limoenen
1 stukje gemberwortel van ca. 2 cm, fijngeraspt
½ theel chillipoeder
1 zakje geraspte worteltjes (200 gr)
150 gr taugé
200 gr gepelde rivierkreeftjes
5 bosuitjes, in schuine ringetjes
1 bosje koriander, grof gehakt
Bereiden
Kook de haricots verts in water met zout in 3 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Klop een dressing van de vissaus, de sojasaus, het limoensap en de rasp, de gemberwortel en het chillipoeder. Schep alle ingrediënten door elkaar en laat de salade op een koele plaats op smaak komen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Nasi met groenten en rundvlees ( variatietip)
Chinese bouillonfondue
Mie met gehakt in chilisaus
Chinese vleesschotel met rijst en ei
Thaise pindasaus