Bereid de eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking en laat deze in een vergiet goed uitlekken.
Snijd de bosuitjes met loof en de prei in ringen. Rooster de noten in een droge hete koekenpan.
Meng de ketjap, 2 eetl chilisaus, sambal en maïzena door het gehakt.
Verhit de olie in een wok- of hapjespan en roerbak hierin het gehakt rul en goudbruin.
Voeg de bosuitjes en de prei toe en roerbak nog 4 minuten. Schenk de bouillon en de rest van de chilisaus erbij.
Schep de eiermie er luchtig door zodat alles goed warm wordt en serveer het gerecht bestrooid met noten.
Rianne (15-10-2024 12:01):
Heerlijk recept, simpel en snelklaar
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |