Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kerrieaardappelen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

600 gr aardappelen
1 kleingesneden ui
1 eetlepel kerrie
20 gr boter
zout
2 eetlepels zure room
peterselie

Bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken.
Fruit de ui met de kerrie in de boter en bak de aardappelen even mee.
Voeg wat water en zout toe en stoof de aardappelen met het deksel op de
pan in 25 minuten gaar.
Roer de zure room door de aardappelen en strooi er wat fijngehakte
peterselie over.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappel-uienkoekjes
Aardappelflensjes
Aardappelcake met peterselieen crème fraîche
Aardappel-erwtensoep uitPeru
Gefrituurde kruidigeaardappelballetjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes