Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gesauteerde aardappelen uit India

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg aardappelen
boter
1 theelepel kurkuma (koenjit)
1/2 theelepel laurierpoeder
1/2 theelepel uiepoeder
1/2 theelepel chilipoeder of cayennepeper
1 theelepel garam masala
1/2 theelepel gemalen zwarte peper

Bereiden

Kook de aardappelen kort en pel ze daarna, als ze ongeschild worden
gekookt.
Snijd de aardappelen in stukjes of plakjes.
Verhit wat boter in de pan en voeg de aardappelen toe, samen met de
kurkuma en de laurier.
Bak ze 5 minuten, voeg dan zout, uiepoeder en chilipoeder toe en bak nog
± 5 minuten.
Voeg dan de garam masala en nog wat boter toe.
Meng de aardappelen er goed door, leg een deksel op de pan en houd alles
nog enkele minuten op een laag vuur.
Voeg voor het opdienen wat zwarte peper toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappelgratin
Hete bliksem II
Romige puree met kool en bosuitjes
Aardappel-erwtensoep uitPeru
Knoflookaardappeltjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes