Verwarm de oven voor op 225°C.
Was de aardappelen goed en dep ze droog.
Prik de schil hier en daar met een vork in.
Spreid 4 grote vellen aluminiumfolie uit, leg de aardappelen erop en
bestrooi ze met zout.
Verdeel er de boter in vlokjes over en vouw het aluminiumfolie om de
aardappelen tot goed gesloten pakketjes.
Pof de aardappelen in het midden van de oven gaar.
Roer intussen de roomkaas los met de crème fraîche.
Knip de bieslook fijn.
Meng 3/4 deel van de bieslook door de roomkaas en breng op smaak met
peper.
Vouw de aardappelpakketjes open en snijd de aardappelen in de lengte
diep
in.
Maak het aardappelkruim met een vork iets los, schep het roomkaasmengsel
in de aardappelen en roer het met een vorkje door het kruim.
Strooi er de rest van de bieslook over.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |