Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in plakken en blancheer die 5
minuten in een grote pan met kokend gezouten water.
Was de spinazie zorgvuldig in ruim koud water.
Neem de aardappelen met een schuimspaan uit de pan, doe de spinazie in de
pan met het kookvocht en laat hem in 5 minuten slinken.
Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
Dep de Mozzarella met keukenpapier droog en snijd die eveneens in
plakjes.
Giet de spinazie af in een vergiet en druk hem goed uit.
Vet een ovenvaste schaal in en vul hem achtereenvolgens met lagen
aardappel, spinazie, tomaat en Mozzarella.
Roer de eieren met de room los, breng op smaak met zout en peper en schenk
dit mengsel over de schotel.
Zet de schotel in de op 200°C voorverwarmde oven en laat het geheel in
35-40 minuten gaar worden.
Serveer het gerecht, bestrooid met bieslook.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |