Was de aardappeltjes goed zonder ze te schillen en kook ze zo goed als gaar.
Verhit intussen de olijfolie en bak de lente-uitjes en de
knoflook hierin zachtjes.
Voeg de wijnazijn en de suiker toe en laat de suiker al roerend smelten.
Neem de pan van het vuur en breng het op smaak met zout en peper.
Giet de aardappelen af en schenk er, terwijl ze nog heet zijn, de inhoud van de pan over.
Laat de aardappelen afkoelen en bestrooi met de gehakte peterselie.
mouzo (17-04-2009 17:20):
heerlijk recept dit ik verheug me op de zomer om dit recept bij de bbq te maken
Janina (14-11-2009 15:39):
Geen 10, maar wel lekker hoor!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |