Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelschijfjes uit deoven

Aantal personen: 4

Ingrediënten

750 gr aardappelen

2 kleine eieren

3 dl melk

zout, peper

75 gr geraspte kaas

Bereiden

Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes van 3 cm en leg die
dakpansgewijs in een ingevette ovenschaal.

Klop de eieren met de melk, wat zout en peper oos, schenk dit bij de
aardappelen en strooi de kaas erover.

Schuif de schotel 40 minuten in een hete oven (200°C).

Dek de schotel af als het gerecht bovenop te bruin wordt.


Variaties:

- Klop met de eieren en de melk 2 teentjes knoflook uit de pers mee.

- Vervang de melk door koffieroom.

- Snijd een ui in ringen en leg die tussen de aardappelen.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappelcurry metraita
Zomers stamppotje met paprika
Aardappelragoût
Aardappelrolletjes met rucolaen Parmezaanse kaas
Beierseaardappelknödel
Aardappelpuree metsesamzaad

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes