Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in grote dobbelstenen.
Maak de koolraap schoon, was hem en snijd hem eveneens in grote
dobbelstenen.
Snipper de ui en laat hem in de hete boter glazig worden.
Voeg de aardappel en de koolraap toe, lus af met de bouillon en laat alles
afgedekt in ± 15 minuten gaar worden.
Kook de eieren 8-9 minuten in kokend water en laat ze onder de koude kraan
schrikken.
Knip de tuinkersblaadjes los; houd voor de garnering enkele blaadjes
apart.
Pureer de rest van de tuinkers met 1 eetlepel aardappelkookvocht en 100 gr
crème fraîche in een keukenmachine of met een staafmixer.
Roer de rest van de crème fraîche met de tuinkerspuree door
de aardappels, breng het geheel aan de kook en bind met de sausbinder.
Pel de eieren, halveer ze en geef ze bij de aardappelragoût.
Garneer met de achtergehouden tuinkers.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |