Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelragoût

Aantal personen: 4

Ingrediënten

750 gr aardappelen
1 ui
25 gr boter
2 bouillontabletten
1/2 liter melk
4 eetlepels gehakte selderij
zout, peper
25 gr maïzena
melk
100 gr Leidse kaas

Bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Snipper de schoongemaakte ui fijn en fruit hem 5 minuten in de hete
boter.
Voeg de blokjes aardappel toe, schenk er 1/2 liter water bij en doe de
bouillontabletten erbij.
Laat het geheel ± 30 minuten zachtjes koken en wrijf het daarna
door een
zeef.
Giet de melk erbij en laat het gerecht opnieuw aan de kook komen.
Roer er de selderij door en breng op smaak met zout en peper.
Bind de ragoût bij met met wat melk aangelengde maïzena en roer
er tot slot de in stukjes gesneden kaas door.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappel-koolschotel uit dewok
Ovenaardappelen met chili-mangosaus
Geroosterde aardappelen met laurier
CalifornischeaardappelSalade
Aardappel-koolschotel metwildzwijnkoteletten

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes