Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelpuree met rodepeper

Aantal personen: 1

Ingrediënten

400 gr aardappelen
1 kleine rode peper
25 gr boter
3 teentjes knoflook
1 dl melk
1 eetlepel fijngehakte peterselie
zout

Bereiden


Schil de aardappelen, kook ze in ± 20 minuten gaar en giet het
vocht af.
Hak de rode peper fijn.
Smelt de boter en bak de rode peper met de uitgeperste teentjes knoflook
op laag vuur 3 minuten.
Breng de melk aan de kook.
Stamp de warme aardappelen fijn en roer er de melk en de boter met de
knoflook en de peper door.
Breng de aardappelpuree op smaak met een snufje zout.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappel-lasagne
Aardappelcake
Aardappelragoût
Pan haggerty
Hongaarse aardappelsoep

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes