Maak de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer er
het ei door.
Schep de puree in een spuitzak met een grofgekarteld spuitmondje en
spuit
een rand langs 4 eenpersoonsovenschaaltjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de schoongemaakte paprika‘s eerst in vieren en dan in smalle
reepjes.
Verhit de boter of de olie in een koekenpan en bak de paprikareepjes
omscheppend enkele minuten.
Bak het vlees ± 5 minuten mee, schep er de tomatensaus door en laat
goed doorwarmen.
Breng zo nodig op smaak met zout en/of peper.
Schep het paprikamengsel in de aardappelnestjes en zet de schaaltjes
± 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Geef er sla en/of komkommer bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |