Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelen in hetpannetje

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr aardappelen
200 gr sesamzaad
300 gr jong belegen kaas
(room)boter
knoflook

Bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes.
Rasp of maal de kaas.
Wrijf de binnenkant van een hoge, smalle, dikwandige pan in met
knoflook.
Leg een paar klontjes boter onderin de pan en vul hem verder als
volgt:
een laagje aardappelen, een laagje geraspte kaas, bestrooi met sesamzaad,
2 klontjes boter, een laagje aardappelen enzovoort.
Eindig met kaas.
Sluit de pan en zet hem ± 1/2 uur in een op 180-200°C
voorverwarmde oven.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Romige aardappelpuree
Gratin Dauphinois
Hongaarse aardappelsoep
Ovenaardappelen met chili-mangosaus
Aardappel-uienschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes